Blogg / Pressmeddelanden

Palette expanderar och öppnar kontor i Norge

Som ett led i Palettes expansion öppnar man nu ett eget kontor i Norge. Palette har sedan tidigare varit verksamma i Norge via partnern Canon, ett samarbete som nu ytterligare fördjupas. Palette är en ledande leverantör av mjukvarulösningar som effektiviserar de ekonomiska processerna från beställning till betalning, allmänt benämnt ”Purchase to Pay”.

Palette har haft kunder på den norska marknaden sedan 2005, men ser nu att förutsättningarna att öppna ett eget kontor är rätt.

– Vi har länge tittat på möjligheten att öppna ett eget kontor i Norge, säger Lars Ola Petters, vd på Palette. Men det är först nu som vi hittat personer med rätt bakgrund att driva den här satsningen.

Det nya kontoret öppnar den 1 november med ett team som har bred och djup erfarenhet av Purchase-to-Pay marknaden. Försäljningen i Norge kommer ske enligt samma modell som på Palettes övriga marknader, både direkt och via partner.

– Potentialen i Norge är stor för oss, säger Lars Ola Petters. Marknaden där är lika mogen som i Sverige, och många företag tittar just nu på att byta sina befintliga lösningar. Man efterfrågar då mer helhet kring sina ekonomiska processer och här är Palette mycket väl positionerade med vår lösning PaletteArena.

Ladda ner och läs hela pressmeddelandet:

Palette expanderar och öppnar kontor i Norge

Skriv ut eller dela Publiceringsdatum: 2015-10-26