Blogg / Pressmeddelanden

Johan Harrysson ny VD för Palette

Palette Software, ledande leverantör av mjukvarulösningar för processen från inköp till betalning, meddelade i dag att Johan Harrysson tillträder som ny VD. Johan Harrysson har 20 års erfarenhet inom IT-branschen där han har arbetat med internationell affärsutveckling i olika ledande positioner. Han kommer närmast från tjänsten som VD för Infobric AB, ett svenskt mjukvaruföretag.

– Palette Software har en väldigt ambitiös tillväxtplan för de kommande åren. Vi siktar på att ytterligare förstärka vår position i Norden, samtidigt som vi expanderar internationellt. Vi är övertygade om att Johan Harrysson är rätt person för tjänsten, han har en väl dokumenterad erfarenhet inom internationell affärsutveckling från andra mjukvaruföretag, och specifikt inom SaaS och automation software, kommentera styrelseordförande Anders Ingeström.

Johan Harrysson kommenterar:

– Det ska bli väldigt roligt att få bidra till Palette Softwares fortsatta expansion. Många företag vill automatisera sina administrativa processer, och Palette är väl positionerade att möta den ökade efterfrågan för lösningar inom inköp till betalning.

Johan Harrysson efterträder Lars Ola Petters, som kommer att fortsätta som styrelsemedlem efter 14 år som VD.

För mer information, ladda ner hela pressmeddelandet:

Ny VD till Palette Software

Skriv ut eller dela Publiceringsdatum: 2017-03-21