Blogg / Pressmeddelanden

Palette Software förvärvar molnbolaget Centsoft

Marknadsledande Palette Software, som automatiserar affärsprocesser inom ekonomi och inköp, förvärvar branschkollegan Centsoft.

-Med Centsoft kommer vi kunna erbjuda marknaden ett ännu starkare erbjudande för att automatisera processerna från inköp till betalning. SaaS-tjänsten som Centsoft levererar är otroligt uppskattad hos små och mellanstora företag då den både är lättanvänd och på ett snabbt och enkelt sätt automatiserar flödet av inkommande leverantörsfakturor,
säger Johan Harrysson VD på Palette Software.

Centsoft kommer att fortsätta utvecklas som ett separat företag inom Palette Software. Både Palette Software och Centsoft har sina huvudkontor i centrala Stockholm och kommer att samordna centrala funktioner.

-Jag och mina kollegor ser fram emot att utveckla Centsoft vidare tillsammans med Palette och fortsätta den framgångsrika resa vi har i Norden samtidigt som vi tar vårt erbjudande till nya marknader. Vi investerar nu ännu mer i produktutveckling som kommer alla våra kunder till gagn,
säger Christoffer Hartung, VD på Centsoft.

Det gemensamma företaget fortsätter att växa och planerar att anställa 20 personer under 2018 inom produktutveckling, applikationskonsulter och marknadsföring. Med den nyligen lanserade molnlösningen PaletteOnline och förvärvet av Centsoft kan Palette erbjuda moderna och lättanvända lösningar som automatiserar finansiella processer för såväl små som stora företag.

Läs hela pressmeddelandet

Palette Software förvärvar molnbolaget Centsoft

Läs mer om Centsoft här

Skriv ut eller dela Publiceringsdatum: 2018-05-16