Blogg / Nyheter

Palette Software inleder samarbete med Finance Professionals Group AS

Vi är glada över att välkomna Finance Professionals Group AS som ny partner på den norska marknaden.

Finance Professionals Group AS är en verksamhet med lång erfarenhet av konsulttjänster inom ekonomi, både inom redovisning, rekrytering och rådgivning. De arbetar också med implementation av mjukvara för automatisering inom ekonomiadministration, som t.ex. elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay. Finance Professionals Group AS är en helhetsleverantör av lösningar och system som behövs på en modern ekonomiavdelning.

Läs mer i den norska pressreleasen på Finance Professionals webbsida .

För ytterligare information om samarbetet, kontakta Håvard Gjeldokk, Country Manager, Palette Software AS.

Skriv ut eller dela Publiceringsdatum: 2018-09-28