Blogg / Nyheter

Utbildningar för kunder under 2020

Nu är vårens datum satta för våra populära utbildningar för kunder om fakturahantering och PaletteInvoice. Dessa utbildningar ger en perfekt start för dig som precis börjat arbeta i Palette. Kanske är du ny på jobbet och behöver en intensivkurs i systemet eller så ska du bli systemadministratör inom din organisation.

Under våren 2020 erbjuder vi endagskurser under mars och april och det finns två nivåer: grundkurs och avancerad kurs.

Vilken utbildning ska jag välja?

Grundkursen passar dig som nyligen börjat arbeta i PaletteInvoice eller ska bli systemadministratör för Palette inom din organisation.

Den avancerade kursen kräver förkunskaper, t.ex. att du arbetat ett tag i systemet och/eller att du genomgått vår grundkurs. Under den avancerade kursen får du fördjupad kännedom om funktionalitet i PaletteInvoice och en kortare introduktion till PaletteMaster.

Utöver grund- och avancerad kurs i PaletteInvoice finns även möjlighet att boka en webbaserad utbildning i PaletteMaster.

Både grundkursen och den avancerade kursen genomförs under en heldag på vårt huvudkontor vid Hötorget i centrala Stockholm.

Kursdatum våren 2020


Grundkurs PaletteInvoice


10 mars 2020
21 april 2020
Läs mer och anmäl dig här

Avancerad kurs PaletteInvoice

11 mars 2020
22 april 2020
Läs mer och anmäl dig här

PaletteMaster

Webbaserad utbildning – läs mer här

Varmt välkommen att anmäla dig våra utbildningar för kunder!

Är du partner till Palette?

Utbildningar för våra partners erbjuds inom ramen för PaletteAcademy. Information om dessa kurser finns på vår partnerportal i Freshdesk (lösenord krävs). Om du är partner och saknar användarkonto till partnerportalen, ber vi dig kontakta partneransvarig på ditt lokala Palette-kontor.

Skriv ut eller dela Publiceringsdatum: 2020-01-15