Palettes användardagar 2019

Palettes användardagar, 19-20 September 2019!

Våra användardagar genomförs i år igen på Radisson Blu i Frösundavik, Solna och du är inbjuden att delta!
Natursköna Frösundavik ligger beläget ca 5 km nordväst om Stockholms City.

Första dagen innehåller seminarium med produktnyheter samt i år så ligger fokus på utbildning och kunskapsutbyte redan första dagen. Du kommer att kunna välja mellan flera parallella spår, vissa inriktade på utbildning och andra på erfarenhetsutbyte/diskussionsforum.
Eftermiddagen bjuder på det alltid uppskattade inslaget; inspirationsföreläsare. Tidigare år har vi fått äran att lyssna och inspireras bla till Olof Röhlander och Lisa Ekström. Vi upprepar naturligtvis succén och bjuder in, en högt uppskattad föreläsare, författare och film regissör. Nedan avslöjar vi vem årets inspirationsföreläsare är! Dagen avslutas med en härlig middag, musikunderhållning och dans.

Fokus för den andra konferensdagen blir intressanta seminarier med aktuella ämnen. Produktnyheter är ett stående inslag och som vanligt är ambitionen att dela upp detta så att du har möjlighet att aktivt själv bestämma vad som är viktigt och mest intressant för dig och ditt företag.
Ta chansen att träffa Palettes experter och samarbetspartners i avslappnad och informell miljö, samtidigt som du får tips om hur du kan arbeta mer effektivt med våra lösningar.
Användardagarna är ett utmärkt tillfälle att nätverka och dela erfarenheter med andra Palette-användare.

De två senaste åren har vi varit helt fullbokade på dessa dagar, därför rekommenderar vi att ni säkrar er plats redan idag!

Lite längre ned på sidan presenterar vi förra årets film från dagarna, missa inte att kika på den!

Varmt välkommen!

Inspirationsföreläsare:

Vi är stolta att nu kunna avslöja att Kay Pollak är årets ”hemliga gäst”!
Kay Pollak är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare i ämnena motivation, kommunikation och personlig utveckling. Han är författare och filmregissören bakom den Oscarsnominerade succéfilmen ”Så som i Himmelen” som just nu är aktuell som hyllad musikal på Oscarsteatern.

Föreläsningen vi kommer att få inspireras av har temat: “All förändring börjar med mina tankar”. Om att skapa motivation, inspiration och glädje. Om hur vi kan arbeta med våra tankar om oss själva och om de människor vi möter.  Om att välja tankar och attityder som ger energi och styrka och bli den skapande kraften i ditt eget liv. Om att värdera sig själv högt. Kan lycka och glädje vara ett val?

Det kommer att bli mycket skratt och visdom. Vår förhoppning är att Kays kloka och gedigna kunskapsbank ska ge dig inspiration, motivation och viljan att välja glädje! Läs gärna vår blogg om Kay Pollak som inspirationsföreläsare på Palettes användardagar 2019.

Agenda

Agendan för dagarna är varierande och bygger på att du ska få ut så mycket som möjligt av dagarna. Till agendan

Hitta hit

Så här tar du dig till Frösundavik och Hotel Radisson Blu, kontakta oss om det dyker upp frågor. Praktisk information

Anmäl dig här

Här anmäler du dig till eventet, skulle du få förhinder så kan en kollega enkelt överta din plats. Till formuläret

Tillbaka till startsidan

Förra årets film från dagarna

Vi producerar årligen en film från användardagarna som vi visar deltagarna efter eventet. Kika på förra årets film som sammanfattar eventet på ett bra sätt.

Partners på plats