Frukostseminarium om digitalisering på ekonomiavdelningen

Frukostseminarium om digitalisering på ekonomiavdelningen

Hur hänger ni med i dagens digitaliseringsrace? Är processerna på ekonomiavdelningen redan digitaliserade eller finns en önskan om högre grad av automation och ytterligare effektivisering?

Hantering av leverantörsfakturor utgör en stor del av administrationen hos många ekonomiavdelningar. Glädjande nog finns idag bra lösningar för att automatisera dessa tidskrävande arbetsprocesser.

Funderar ni på att byta ut er nuvarande fakturahanteringslösning till ett modernare system? Eller skulle ni vilja ta steget till full automatisering av hela processen från inköp till betalning (P2P)?

Kanske arbetar du på en ekonomiavdelning som helt saknar en digital lösning för att hantera leverantörsfakturor?

Frukostseminarium 16 februari

Fredagen den 16 februari arrangerar Palette ett kostnadsfritt frukostseminarium om hur man kan öka digitaliseringen på ekonomiavdelningen genom att förbättra processerna kring fakturahantering och inköpsordermatchning.

Vår gästföreläsare Eva Petré Rege från Coor Service Management kommer att ge exempel på hur man kan tänka inför kravställning och upphandling av en ny fakturahanteringslöning. Maria Hult, produktspecialist på Palette, kommer att berätta om hur allt fler företag väljer att ta steget till full P2P – där hela processen från inköp till betalning blir ”touchless”.

Kom och lyssna på detta intressanta seminarium som äger rum i våra lokaler på Sveavägen i centrala Stockholm, alldeles intill Hötorget. Vi bjuder på en god frukost från Taverna Brillo.