Kay Pollak - Inspirationsföreläsare på Palettes användardagar 2019

Kay Pollak är årets inspirationstalare på Palettes användardagar

Under Palettes kunddagar som äger rum på Frösundavik 19-20 september, kommer den mycket uppskattade författaren och föreläsaren Kay Pollak att inspirera oss med sin succéföreläsning ”All förändring börjar med mina tankar” .

Om Kay Pollak

Kay Pollak är en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare i ämnena motivation, kommunikation och personlig utveckling. Han är författaren till de båda bästsäljande böckerna: ”Att växa genom möten” och ”Att välja Glädje” som båda sålts i över 500 000 exemplar enbart i Sverige.

Kay är också filmregissören bakom den Oscarsnominerade succéfilmen ”Så som i Himmelen” som just nu är aktuell som hyllad musikal på Oscarsteatern.

Med utbildning i åtanken har Kay Pollak även spelat in en tre timmar lång utbildningsfilm: Att välja Glädje.
En guldgruva för alla som vill utvecklas och kan användas både privat eller för att förbättra klimatet på en arbetsplats.

All förändring börjar med mina tankar

Kay Pollak kommer att hålla en inspirerande föreläsning på temat “All förändring börjar med mina tankar” under Palettes användardagar 2019. En föreläsning om att skapa motivation, inspiration och glädje. Om hur vi kan arbeta med våra tankar om oss själva och om de människor vi möter.  Om att välja tankar och attityder som ger energi och styrka och bli den skapande kraften i ditt eget liv. Om att värdera sig själv högt. Kan lycka och glädje vara ett val?

Kays föreläsningar genomsyras av skratt och visdom. Kloka funderingar varvas med humoristiska ifrågasättanden och inspiration. Han ger av sina verktyg för hur du ska kunna ändra de tankar som hindrar dig. Ingen har under så lång tid som Kay inspirerat så många människor till förändring.

Om du vill veta mer om Kay, kan du besöka hans webbsida.

Är du kund hos Palette och saknar inbjudan till vårt användarmöte? Skicka då ett mail till anvandarmote@palettesoftware.com så återkommer vi med information om arrangemanget!