Lisa Ekström

Lisa Ekström talar på Palettes användardagar

Under Palettes kunddagar som äger rum på Frösundavik 19-20 april, kommer Lisa Ekström att vara vår externa inspirationstalare.

Om Lisa Ekström

Lisa har tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice och arbetar idag med att inspirera grupper och människor inom olika branscher och funktioner.

Lisa är ärlig och rak och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser, skratt och energi. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Medarbetare får värdefulla tips att använda för att skapa rätt kultur och nå hållbara resultat. På ett effektivt sätt får Lisa individer och organisationer att utvecklas positivt på kort tid.

Lisa har tilldelats flera utmärkelser, såsom “Årets Framgångsstipendium” (2007), för hennes förändringsarbete på SAS, “En av Sveriges hetaste talare” (tidningen Chef 2012), ”Årets talare” (2014) och “Stora Målpriset” (2015). 2017 var Lisa nominerad till årets talare – kvinna.

Skapa hjältar och bli en själv

Lisa Ekström kommer att hålla en inspirerande föreläsning på temat “Skapa hjältar och bli en själv” under Palettes användardagar 2018.

Om du skapar hjältar på jobbet eller i världen blir du hjälte själv. Lisa menar att det inte spelar någon roll på vilken nivå du blir hjälte, alla får med sig berättelser som de kan föra vidare och blir då själva hjältar i nästa led.

Alla har ett ansvar för att skapa miljön man befinner sig i, hemma, på jobbet eller i livet. En inspirationskick som ger förståelse och insikt om varje människas ansvar och betydelse i förändringsarbeten eller kulturförändringar. Det svåra görs hanterbart och inspirerande inte skrämmande, eller som Lisa säger: ”Svårt är kul!”.

Om du vill veta mer om Lisa, kan du besöka hennes webbsida.

Är du kund hos Palette och saknar inbjudan till vårt användarmöte? Skicka då ett mail till oss så återkommer vi med information om arrangemanget!