Lunchseminarium - Digitalisera din ekonomiavdelning

Lunchseminarium – Digitalisera din ekonomiavdelning

Clas Ohlson berättar hur de tog steget och optimerade sin fakturahantering!

Hantering av leverantörsfakturor utgör ofta en stor del av den tidskrävande administrationen hos många ekonomiavdelningar, vilket gör att det inte är helt ovanligt att företag idag väljer att starta med just den processen när det kommer till att automatisera och effektivisera arbetet. Det är inte heller ovanligt att processerna för avtalshantering och inköp kommer näst på tur.

Vår kund Clas Ohlson har precis gjort resan att se över sina leverantörsfakturor och vill nu berätta hur deras väg från manuell hantering till automatiserade processer och e-fakturor har sett ut.

Dessutom blickar de nu framåt mot att ta nästa steg i digitaliseringen, som så många andra, och ta sig an både avtalshantering och inköp med hjälp av våra lösningar.

Lunchseminarium 21 november i Borlänge

Onsdagen den 21 november arrangerar Palette ett kostnadsfritt lunchseminarium tillsammans med vår samarbetspartner Pagero och vår gemensamma kund Clas Ohlson.

Ur innehållet:

  • Vad är elektronisk fakturahantering och hur fungerar det?
  • E-fakturor, hur går det till när man vill ta emot fakturan digitalt redan från början?
  • Vad ska man tänka på vid kravställning och upphandling av en ny fakturahanteringslösning?
  • Hur tar man steget till full P2P – där hela processen från inköp till betalning blir ”touchless”?
  • Hur går det till att rulla ut ett system i flera länder?

Kundtalare:

Jan Skarner, inköpschef på Clas Ohlson, kommer att ge sin bild av deras digitaliseringsresa och berätta vilka vinster de ser när manuella tidskrävande processer plötsligt blir tillsynes osynliga när de sker automatiskt.

– Vi har verkligen fått till en vattentät lösning, där det är omöjligt att betala till fel leverantör eller fel belopp. Det blev mycket, mycket bättre än vad vi hade kunnat tänka oss, säger Jan Skarner.

Clas Ohlson använder idag vår lösning för elektronisk fakturahantering i Sverige, Norge, Finland, Tyskland och England. Läs gärna mer i kundcaset om Clas Ohlson.

Kom och lyssna på detta intressanta seminarium som äger rum på Scandic i Borlänge. Vi bjuder på kaffe från kl 10.00 och lunch efter seminariet kl 12.00.
Seminarietid: 10.30 – 12.00

Pagero och Palette

Pagero vill göra e-business enkelt. De hjälper företag att digitalisera, automatisera, fånga och tolka data så att de kan ansluta sig till och kommunicera med alla affärspartners korrekt och tillförlitligt via en enda koppling till deras molnbaserade nätverk.

Palette hjälper företag och organisationer att automatisera de finansiella processerna från inköp till betalning. Idag är vi marknadsledande i Norden på elektronisk hantering av leverantörsfakturor med vår egenutvecklade lösning. Den hjälper kunderna att koppla ihop inköp, fakturor och avtal.