PaletteOnline - en ny molntjänst från Palette Software

Palette Software lanserar PaletteOnline – en ny molntjänst för hela processen från inköp till betalning

Palette Software levererar mjukvarulösningar för hela processen från inköp till betalning. Företagets produktsvit PaletteArena riktar sig till företag och organisationer som vill automatisera hanteringen av inköp och fakturor och därigenom spara både tid och kostnader.

Nu lanserar Palette en helt ny molntjänst, PaletteOnline. Tjänsten ger kunder tillgång till samtliga produkter i PaletteArena, paketerat i en modern molnlösning som garanterar optimal funktionalitet, säkerhet och skalbarhet.

– Med PaletteOnline tar vi automatiseringen av administration för ekonomi- och inköpsavdelningar till nästa nivå. Detta är den mest flexibla, säkra och skalbara formen av våra produkterbjudanden hittills,
säger Johan Harrysson VD på Palette Software.

Det här är PaletteOnline:

  • All funktionalitet, alltid uppdaterat: Samtliga produkter i PaletteArena är tillgängliga men kunder betalar endast för de funktioner som de använder. Med SaaS-modellen slipper användarna kostsamma uppgraderingar av hårdvara och har alltid tillgång till de senaste uppdateringarna.
  • Användarvänlighet: Helt nytt användargränssnitt som är intuitivt och lätt att lära sig.
  • Kompatibilitet: Enkel integration till befintliga affärs-, ekonomi- och inköpssystem. Standardintegrationer finns tillgängliga till över 50 affärssystem.
  • Säkerhet i världsklass: Finns på molnplattformen Microsoft Azure som garanterar högsta säkerhet.
  • Skalbarhet: Kunder har möjlighet att när som helst skala upp eller ner omfattningen av sin användning.
  • Frigjorda resurser för IT-avdelningen: All drift och underhåll sköts automatiskt och utan extra kostnader, vilket frigör tid och budget för IT-avdelningen.

Läs hela pressmeddelandet:

Lansering PaletteOnline svensk version

Produktinformation om PaletteOnline finns här.