Palette för Dynamics 365
Business Central

Palette för Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central – faktablad

Fyll i dina uppgifter så skickar vi ett detaljerat faktablad om hur vår integration mellan Palette och D365 Business Central fungerar. Palettes lösning för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay är speciellt designad för att kunna integreras till ditt befintliga affärssystem.

EN D365 Business Central Integration sheet

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Quote from Palette customer
Fakturaflöden i Palette visar tydligt var fakturor kommer ifrån och vart de är på väg, vilket är otroligt fördelaktigt i samband med ett bokslut. Tack vare det grafiska attestflödet är det enkelt för alla i organisationen att styra om fakturor och snabba på hanteringen.

Eva Petré Rege, Reskontrachef på Coor Service Management

Elektronisk fakturahantering för Dynamics 365 Business Central

När man inför ett digitalt system för fakturahantering sjunker hanteringstiden samtidigt som kontrollen över hela processen ökar. Risken att fakturor kommer bort minimeras och hela flödet från mottagande, via kontering och attest, till betalning går betydligt snabbare. Försenade betalningar och påminnelseavgifter blir ett minne blott. Alla fakturor blir enkelt sökbara och du kan alltid se exakt var de befinner sig i organisationen. Med vår integration till D365 Business Central blir processen fullt automatiserad!

Enklare att ta emot fakturor

För att få in fakturan i flödet kan du välja mellan tre alternativ:

Scanningscentral

Du ber dina leverantörer skicka både pappers- och pdf-fakturor till en ny fakturadress som du får från oss. Vi postöppnar, scannar, tolkar och ser till att du får in fakturan i systemet för vidare elektronisk hantering (granskning, kontering, attest).

Scanna dina fakturor själv

Du scannar själv dina fakturor som sedan skickas till en e-postadress. Fakturainformationen tolkas automatiskt och skickas över till Palette. Be dina leverantörer maila PDF-fakturor till en e-postadress och slipp all post- och pappershantering.

E-faktura

Som komplement till ovanstående kan du också ta emot elektroniska fakturor. I vår lösning för elektronisk fakturahantering ser du vilka leverantörer som kan skicka EDI-fakturor och kan då enkelt ställa om från pappers/PDF-faktura till e-faktura.

Fakturorna hanteras i Palette

När fakturainformationen finns i systemet, följer den ett förutbestämt digitalt attestflöde.

Attestering

Du loggar in Palette från din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Här matchas fakturan mot rätt leverantör, konteras och attesteras. Systemet anpassas till era attestrutiner och fakturan går att dela upp på flera konteringsrader och kan skickas till olika personer. Rätt personer får på så sätt åtkomst till att attestera online, via sin webbläsare eller mobil – var de än befinner sig.

Automatisk kontering

En stor del av konteringsarbetet går att automatisera. Systemet kan läsa av informationen på din faktura och presentera förslag på konteringar som ni sedan godkänner eller ändrar på – om det skulle behövas.

Alla fakturor blir sökbara i Palette

Det är enkelt att följa status på fakturorna och att få ut olika typer av rapporter. Eftersom alla fakturor sparas digitalt är de också enkelt sökbara i systemet.

Integration till D365 Business Central

När en faktura är slutgodkänd förs den över till Dynamics 365 Business Central för definitivbokning och betalning. Information om betalningsdatum återförs sedan till Palette – där fakturan förblir sökbar.

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

Läs om våra lösningar