Event

19-20 Sep

Palettes användardagar 2019

Föreläsningar och utbyte av erfarenheter

Som kund till Palette får man kontinuerligt inbjudningar till olika events. Ett av våra mest populära arrangemang är våra Användardagar.

Användardagarna 2019 sträcker sig över 1 1/2 dag och innehållet är blandat med seminarier, erfarenhetsutbyte och nätverkande.

Innehåll

Första dagen innehåller intressanta seminarier med aktuella ämnen. Produktnyheter är ett stående inslag och under delar av dagen kan man som deltagare göra egna val av föreläsningar – vilket ger en agenda som är skräddarsydd efter dina intressen. Den första dagen avslutas med en inspirationsföreläsning av Kay Pollak följt av en trevlig 3-rätters middag, underhållning och dans.

Fokus för den andra konferensdagen blir utbildning och kunskapsutbyte. Även den här dagen kan man välja mellan flera parallella spår, där vissa är inriktade på utbildning och andra på erfarenhetsutbyte/diskussionsforum, beroende på det egna intresset.

På plats möts man av Palettes experter och samarbetspartners i avslappnad och informell miljö, samtidigt som det delges tips om hur man kan arbeta mer effektivt med våra produkter. Dessa dagar är också ett utmärkt tillfälle att nätverka och dela erfarenheter med andra Palette-användare.

Årets användardagar kommer att hållas på Radisson Blu Royal Park Hotel i Frösundavik. Hotellet ligger fint beläget i Solna, ca 5 km nordväst om Stockholms City.

Är du kund till Palette och saknar din personliga inbjudan? Skicka då ett mail till anvandarmote@palettesoftware.com så hjälper vi dig. Samma kontaktväg gäller vid frågor om eventet. Välkommen!

”Mycket intressanta och givande dagar. Passen har gett mig väldigt mycket och jag hoppas kunna implementera en del här hos oss. Ni Palettare är sååå goa allesammans och skönt att vi är tillbaka på Radisson”.

Betyg 5/5 av Lotten Andersson, NSR

 

 

Skriv ut eller dela

Information

Kundevent

Datum: 19-20 Sep
Plats: Solna, Stockholm
Tid: 09.00

Eventet startar med registrering från kl 09.00 den 19 September och avslutas med lunch kl 12 på fredagen den 20 september. Det kommer att finnas olika deltagarpaket att välja mellan, beroende på om du vill delta en eller två dagar, övernatta eller endast vara med på dagtid.

Anmälan görs via en länk som skickas ut per e-post till våra kunder.

Håll utkik efter inbjudan i mailen – den kommer att skickas i slutet av Q1 2019.