Integration för Netsuite

enkla integrationer

Fakturahantering för Netsuite

Palettes lösning för elektronisk fakturahantering kan enkelt integreras till ditt affärssystem. Här kan du ladda ner faktablad om vår integration till Netsuite.

Fyll i dina uppgifter så får du ett mail med länk till faktabladet som är på engelska.

EN Netsuite Integration sheet

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Elektronisk fakturahantering för Netsuite

Allt arbete med leverantörsreskontra du normalt utför i affärssystemet, kan du istället utföra i Palettes fakturahanteringslösning. Fakturorna blir bokförda på rätt konto, projekt och kostnadsställe, de kan periodiseras och/eller välja vilken period de ska kostnadsföras.

Fakturascanning och tolkning

Det första steget i hanteringen av leverantörsfakturor är datafångsten. Här finns olika alternativ: man kan välja att scanna och tolka fakturorna i egen regi, alternativt att köpa tjänsten. Vi rekommenderar Readsofts programvara för egen scanning och en lokal scanningsbyrå för tjänsten (kontakta oss så berättar vi mer om byråer i det land/länder där ni tar emot fakturor). Läs mer om fakturascanning i vårt blogginlägg.

När eventuella pappersfakturor scannats och tolkats, PDF-fakturor tolkats och e-fakturor tagits emot, visas fakturorna i Palette. Därefter skickas fakturan vidare enligt ett förutbestämt attestflöde. Systemet konfigureras så att de allra flesta fakturor automatiskt skickas till rätt attestant, baserat på vilken leverantör, referens eller typ av vara/tjänst. Fakturan konteras och godkänns enligt uppsatt attestregelverk.

Automatiska konteringsförslag

För att göra arbetet ännu smidigare finns flera sätt att automatisera konteringen. I Palette kan man sätta upp regler för kontering och kostnadsställe per leverantör – då får varje faktura ett konteringsförslag som bara behöver bara granskas och godkännas. Det finns också en avancerad matchningsfunktion som automatiskt matchar mot inköpsorder, kontrakt eller referens. Läs mer om ordermatchning och matchning av återkommande fakturor.

Numera är det också möjligt att integrera en AI-motor till Palette, som då utför konteringen baserat på historisk data ifrån affärssystemet. Läs mer om möjligheterna med artificiell intelligens på ekonomiavdelningen.

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

Läs om våra lösningar