Palette Support

Palettes support når du enklast genom online-portalen Palette Helpdesk. Du behöver ett användarnamn och ett lösenord för att logga in.

Lokal support och expertis

Helhetsansvar från start

Våra erfarna projektledare och applikationskonsulter stöttar dig under införandet av Palette och lämnar sedan över till vår supportavdelning. Läs mer om implementation

Support för effektivisering av processer

Vi är en global aktör som erbjuder lokal support på ett flertal språk. I vår online-portal kan du registrera ärenden dygnet runt. Kontakta supporten

Customer Service Manager

Med vår CSM-tjänst får du en dedikerad service manager som är systemspecialist och kan hjälpa er att anpassa processerna till just er verksamhet. Läs mer om CSM

Palette Helpdesk

Maximera investeringen med vår support

Vi vill att våra kunder ska få ut så mycket som möjligt av sin mjukvaruinvestering. Därför har vi kunniga och engagerade supportmedarbetare som hjälper dig att använda vår lösning på bästa sätt.

Global supportfunktion med lokalt kontaktcenter

Palettes support bemannas med systemspecialister som har lång erfarenhet av att arbeta i Palette. Vi har en global supportavdelning med lokala medarbetare, vilket innebär att din kontakt med supporten som regel sker på svenska (om du inte väljer ett annat språk). Samtidigt finns ett globalt nätverk av produktspecialister som kan stötta varandra vid behov. Vi erbjuder support på alla nordiska språk samt engelska.

Norden ligger långt framme inom elektronisk fakturahantering så för oss är det självklart att utvecklingen av Palette ska ske här. Vår utvecklingsavdelning arbetar i Sverige och har nära till våra största supportavdelningar och även tusentals kunder ifall det dyker upp komplexa frågeställningar.

Kontakta vår support
Komplettera med:

Kontrakt

Förenkla företagets hantering av kontrakt och avtal. Matcha periodiska fakturor mot avtal och få automatiska påminnelser inför kontraktsförnyelse.

Beställning

Få full kontroll över kostnaderna redan innan de uppstår! Det blir möjligt när beställningar görs digitalt i det system där leverantörsfakturorna hanteras.

E-faktura

Automatisera din fakturahantering med e-faktura eller scanning och tolkning av pappersfakturor. Med Pagero når du 2,5 miljoner företag.

Ordermatchning

Med automatisk inköpsordermatchning försvinner många manuella steg samtidigt som kontrollen ökar. Matcha fakturorna direkt mot inköpsorder och sätt upp regler för vilka avvikelsenivåer som accepteras.

Attest & avvikelser

Automatisera leverantörsfakturorna och spara massor av tid. Systemet matchar fakturorna, attest görs i mobilen och endast avvikelserna hanteras manuellt.

Analys & rapportering

Med hjälp av all data som finns i Palettes fakturahanteringslösning kan du ta fram realtidsrapporter över kostnader, leverantörer och betalningar. Få en sammanhållen bild av status, flöden och värdefulla nyckeltal. Identifiera flaskhalsar i organisationen och se möjligheter till ökad kostnadseffektivitet.

Quote from Palette customer
Tack vare Palettes funktionalitet så sparar vi idag väldigt mycket tid, tid som vi kan lägga på andra saker.

Özlem Sener, Systemansvarig på Peab Fastighetsutveckling

Vägen till en effektivare vardag

Sänk kostnaderna

Ett modernt och molnbaserat system för fakturahantering sänker kostnaderna med upp till 80% och skapar mer tid till annat.

Snabbare arbetsflöde

Palette effektiviserar hela arbetsflödet från att leverantörsfakturan kommer in till att den är konterad, attesterad och registrerad i ekonomisystemet.

Attestera fakturor online

Vårt system ger dig enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i telefonen.