Ta del av vår kunskap och erfarenhet

Vi på Palette är stolta över våra produkter och vill gärna dela vår kunskap med dig som är kund eller funderar på att bli kund. Läs vår blogg, ladda ner våra guider eller titta på filmklipp och videos.

Vårt digitala kunskapsbibliotek

Uppdatera dig på vår blogg

Här publicerar vi regelbundet artiklar om digitalisering, automation av ekonomi- och inköpsprocesser och e-faktura. Du finner även nyheter och pressreleaser från Palette här. Läs om våra kommande events

Whitepapers och guider

Ladda ner våra innehållsrika whitepapers och guider. Dessa är en bra vägledning för dig om skall investera i en ny lösning för elektronisk fakturahantering eller purchase-to-pay. Till whitepapers och guider

Videos och demofilmer

Här finner du videos och korta filmklipp som relaterar till vår bransch och vår smarta lösning. Lär dig mer om fördelarna med molnbaserade system och om e-faktura. Se våra videos

Som kund till Palette får du:

Som kund hos Palette får du:

  • En användarvänlig lösning
  • Lokal support & utbildning
  • Nyheter och uppdateringar
  • Aktiviteter för användare
Till bloggen
Quote from Palette customer
Jag har arbetat med Palettes lösning för fakturahantering under tolv år och vi har varit oskiljaktiga sedan dag ett. Vi har rest Sverige runt tillsammans och fått organisationer att fungera bättre. Det har varit så roligt!

Tove Dahlström, f.d. Projektledare på BITS DATA

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.