Förenkla processen med våra lösningar

Vi hjälper företag att automatisera de finansiella processerna från inköp till betalning. Förenkla din fakturahantering och bygg sedan på med inköpssystem och ordermatchning.

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

quote
Med Palette skulle vi kunna dubbla mängden leverantörsfakturor utan att behöva anställa ytterligare personal

Finn Rune Kristiansen, CFO på 4Service Gruppen AS

Inköpssystem för indirekta inköp

Elektronisk fakturahantering

Vår lösning för fakturahantering är modern och väl förberedd för framtidens behov. Attestera era fakturor från alla typer av enheter, från mobiltelefon till surfplatta. Varför godkänna alls? Skapa regelverk för automatisk kontering och attestering av återkommande fakturor. Då får ni tid över till roligare och mer värdeskapande arbetsuppgifter.

  • Sänk kostnaderna med upp till 80%
  • Spara tid genom automatisering
  • Åtkomst överallt

Bättre kontroll och snabbare flöden

Med digital fakturahantering samlas alla inkommande fakturor på ett ställe. Flödet automatiseras så långt det är möjligt, oavsett vilket format fakturan kommer i – e-faktura, skannad pappersfaktura eller mailad PDF. Det blir enkelt att söka upp en faktura, se var i företaget den befinner sig och vilken status den har.

 

 

Fakturahantering
quote
Systemet lär sig självt och vi slipper uppfinna hjulet på nytt varje dag. Det innebär att vi får tid över till annat

Eva Petré Rege, Reskontrachef på Coor Service Management

Inköpssystem och ordermatchning

Om verksamheten hanterar tusentals leverantörsfakturor varje månad är det en god idé att ta automatiseringen till nästa nivå. Med vår helhetslösning för purchase-to-pay automatiseras även inköp, avtalshantering, ordermatchning och utlägg.

  • Frigör resurser inom ekonomi och inköp
  • Sänk dina inköpskostnader
  • Få effekt på sista raden

Attestera inköpsordern, inte fakturan

Med vår lösning blir det enkelt för personalen att beställa rätt vara, från rätt leverantör till rätt pris. Det webbaserade gränssnittet kan liknas vid en modern webbshop. Attestera inköpsordern, så matchar systemet automatiskt fakturan som kan gå direkt till betalning. Du får kontroll över kostnaden redan innan den uppstått och eliminerar dubbelarbete.

Från inköp till betalning
Komplettera med:

Kontrakt

Förenkla företagets hantering av kontrakt och avtal. Matcha periodiska fakturor mot avtal och få automatiska påminnelser inför kontraktsförnyelse.

Beställning

Få full kontroll över kostnaderna redan innan de uppstår! Det blir möjligt när beställningar görs digitalt i det system där leverantörsfakturorna hanteras.

E-faktura

Automatisera din fakturahantering med e-faktura eller scanning och tolkning av pappersfakturor. Med Pagero når du 2,5 miljoner företag.

Ordermatchning

Med automatisk inköpsordermatchning försvinner många manuella steg samtidigt som kontrollen ökar. Matcha fakturorna direkt mot inköpsorder och sätt upp regler för vilka avvikelsenivåer som accepteras.

Attest & avvikelser

Automatisera leverantörsfakturorna och spara massor av tid. Systemet matchar fakturorna, attest görs i mobilen och endast avvikelserna hanteras manuellt.

Analys & rapportering

Med hjälp av all data som finns i Palettes fakturahanteringslösning kan du ta fram realtidsrapporter över kostnader, leverantörer och betalningar. Få en sammanhållen bild av status, flöden och värdefulla nyckeltal. Identifiera flaskhalsar i organisationen och se möjligheter till ökad kostnadseffektivitet.

Kunder

Bland våra kunder finns såväl små som stora företag och organisationer i alla branscher. Här är några av dem.
Coor Service Management logo
Clas Ohlson logo
Filippa K logo
Handelsbanken logo white background
Internationella Engleska skolan logo
JCDecaux logo
Resia logo
Ledarna logo
Logo Feelgood