Automatisera dina leverantörsfakturor

Det är snabbt och enkelt att komma igång med vår molntjänst för automatiserad hantering av leverantörsfakturor.

Quote from Palette customer
Fakturaflöden i Palette visar tydligt var fakturor kommer ifrån och vart de är på väg, vilket är otroligt fördelaktigt i samband med ett bokslut.

Eva Petré Rege, Reskontrachef på Coor Service Managment

Hantera dina leverantörsfakturor i molnet

Idag väljer de flesta av våra kunder fakturahantering som molntjänst, framför traditionell lokal installation. Fördelarna med dagens moderna molntjänster är många. Du som kund slipper investera i hårdvara och den stora initiala licenskostnaden uteblir. Istället får du en smidig abonnemangstjänst med fast månadskostnad som anpassas efter din fakturavolym. När verksamheten växer är det enkelt att skala upp befintlig lösning.

Snabbt igång, lätt att använda

Med molntjänster blir implementationsprojektet minimalt, likaså behovet av egna IT-resurser. Vi går tillsammans igenom hur ni vill att systemet ska sättas upp. Om ni är osäkra, kan vi hjälpa till och ge råd och rekommendationer enligt best practise. Efter 25 år i branschen vet vi vad som fungerar och vad som ger de största effektivitetsvinsterna hos våra kunder.

När systemet är uppsatt är det enkelt för företagets alla användare att logga in och attestera sina fakturor. Med vårt moderna och användarvänliga gränssnitt behövs som regel inte någon utbildning.

Kontering av leverantörsfakturor på surfplatta

Topp 5 vinster med systemet (enligt våra kunder):

  • Man sparar mycket tid
  • Ökad kontroll över hela attestflödet
  • Fakturor kommer inte bort
  • Mindre manuellt arbete på ekonomiavdelningen
  • Användarvänligt system för alla på företaget
Komplettera med:

Kontrakt

Förenkla företagets hantering av kontrakt och avtal. Matcha periodiska fakturor mot avtal och få automatiska påminnelser inför kontraktsförnyelse.

Beställning

Få full kontroll över kostnaderna redan innan de uppstår! Det blir möjligt när beställningar görs digitalt i det system där leverantörsfakturorna hanteras.

E-faktura

Automatisera din fakturahantering med e-faktura eller scanning och tolkning av pappersfakturor. Med Pagero når du 2,5 miljoner företag.

Ordermatchning

Med automatisk inköpsordermatchning försvinner många manuella steg samtidigt som kontrollen ökar. Matcha fakturorna direkt mot inköpsorder och sätt upp regler för vilka avvikelsenivåer som accepteras.

Attest & avvikelser

Automatisera leverantörsfakturorna och spara massor av tid. Systemet matchar fakturorna, attest görs i mobilen och endast avvikelserna hanteras manuellt.

Analys & rapportering

Med hjälp av all data som finns i Palettes fakturahanteringslösning kan du ta fram realtidsrapporter över kostnader, leverantörer och betalningar. Få en sammanhållen bild av status, flöden och värdefulla nyckeltal. Identifiera flaskhalsar i organisationen och se möjligheter till ökad kostnadseffektivitet.

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

Många fördelar med molntjänster

Bättre prestanda med molntjänster

Vi som leverantör kan garantera dig bättre prestanda när du väljer vår standardiserade molntjänst. Då har vi full kontroll över mjukvaran, lagringsplattformen och hur dessa samverkar. Det är också tryggt att veta att drift, löpande underhåll och uppgradering ingår i priset och alltid utförs av våra tekniska specialister.

Molnlagring är säkert och kostnadseffektivt

Leverantörer av molntjänster har som regel större resurser att investera i datasäkerhet, back-up-hantering och underhåll av systemen, jämfört med vad mindre och medelstora företag har råd med om de väljer att lagra data lokalt på sina egna servrar.

Läs gärna mer om fördelar med molntjänster i vårt blogginlägg Smarta organisationer väljer SaaS-lösningar