Innovation styr vår vision

Våra programvaror används av mer än 2500 företag och organisationer i olika branscher världen över.

Lokal kunskap med global räckvidd

2500+

Kunder över hela världen

96%

Nöjda kunder

25+

Års erfarenhet

Våra kunder driver utvecklingen framåt

Norden är föregångare inom elektronisk fakturahantering. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi mjukvara som löser deras problem. När vi startade verksamheten i Sverige 1993 var vi med myntade begreppet elektronisk fakturahantering.

Idag drivs utvecklingen av att eliminera manuella moment genom att automatisera samtliga interaktioner mellan budget – inköp – leverans – avtal – faktura så att den sistnämnda processas automatiskt i systemet.

Våra kunder beskriver effekten de upplever som operationellt överlägsen med ökad kontroll och sänkta kostnader som resultat.

Möt delar av vår ledningsgrupp

Our Mission

Palette Software is committed to providing companies worldwide with powerful and intuitive Purchase-to-Pay and Invoice Processing solutions. Our customers experience operational excellence, efficiency and control.

Våra produkter

Palette Software erbjuder två produktlinjer för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay som matchar olika typer av verksamheter.

Centsoft

Centsoft Invoice är enkel fakturahantering i molnet. Fakturorna digitaliseras, tolkas och attestflödet automatiseras. Enkel åtkomst via mobil, surfplatta eller dator. Centsoft har idag tusentals nöjda kunder, där de flesta är små- och medelstora företag som prioriterar enkelhet och effektivitet. Det går snabbt att komma igång med Centsoft Invoice och systemet har ett intuitivt gränssnitt. Mer om Centsoft

Palette

Palettes lösning erbjuder elektronisk fakturahantering och full purchase-to-pay automation, där även automatiserad inköpsordermatchning ingår. Det finns en inköpsmodul för att effektivisera de indirekta inköpen och möjlighet att integrera mot befintligt inköpssystem. Palette passar medelstora till större företag med högt ställda krav på automatisering av sina finansiella processer. Mer om Palette

Träffa oss under ett kommande event!

Vi arrangerar frukostmöten, semarier och webinar för att sprida information om våra lösningar och ge inspiration. Just nu arbetar vi enbart med digitala events p.g.a. pågående pandemi.

Vi har alltid plats för kompetenta och duktiga människor och vi förordar mångfald