Vill du jobba hos oss?

Vi har alltid plats för kompetenta och duktiga människor och vi förordar mångfald. Vi söker medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv.

Quote from Palette customer
Mitt arbete som systemutvecklare på Palette är variationsrikt och jag får möjligheten att arbeta med spännande kundprojekt och många trevliga människor.

Joni Backsten, Team leader System Development

jobba hos Palette Software

Vill du bli en av oss?

Idag är Palette Software marknadsledande på elektronisk hantering av leverantörsfakturor med vår egenutvecklade produkt Palette. Vi är stolta över vår motiverade och kompetenta personal som är avgörande i Palettes framgång och expansion!

Sedan starten för Palette 1993 har vi vuxit i flera länder och är idag ett mångkulturellt företag och vi är övertygade om att olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv leder till ett bättre arbetsklimat för våra anställda och en bättre service till våra kunder. Palette ställer höga krav på de vi rekryterar och du som blir rekryterad kan ställa höga krav på oss som arbetsgivare. För oss är det högt prioriterat att kunna erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och ett stimulerande arbetsklimat där du kan trivas och växa.

Spontanansökningar

Ser du inte din drömtjänst på listan nedan? Skriv till oss ändå. Vi har alltid plats för kompetenta och duktiga människor. Berätta vad just Du kan bidra med till Palette så ser vi till att du finns med i vårt Palette-nätverk! Vem vet, kanske är det just du som är vår nya kollega? Välkommen med din spontanansökan till jobb@palettesoftware.com. Glöm inte att besöka oss på LinkedIn där du kan hitta mer information om Palette och om oss som arbetar här.

Lediga tjänster

Just nu söker vi:

En nyfiken och utvecklingsorienterad Redovisningschef till vårt huvudkontor i Stockholm!