Webinar:

Avtalshantering med full kontroll

  • On-demand
  • När det passar dig

Webinar Details

Ta automatiseringen ett steg längre

Förenkla företagets hantering av avtal. Matcha periodiska fakturor automatiskt och få påminnelser när kontrakt skall sägas upp eller förnyas. Låt systemet utföra självfakturering. Detta blir möjligt med vår avtalsmodul PaletteContract.

Avtalshantering med full kontroll – då blir arbetet roligare

En stor del av fakturavolymen motsvaras av repetitiva fakturor som baseras på avtal. Det kan vara el, telefoni, städning eller andra typer av abonnemangsupplägg. Denna typ av fakturor kan läggas in som avtal som attesteras en gång och därefter matchas automatiskt i Palette. Konteringen ligger färdig och fakturorna kan skickas för direktbokning till affärssystemet.

Ur innehållet:

  • Digital avtalshantering
  • Automatisering av periodiska fakturor
  • Självfakturering

Med vår modul för avtalshantering följer också en möjlighet att arkivera avtal digitalt och därigenom sätta upp automatiska påminnelser inför avtalsförnyelse eller uppsägning.

On-demand webinar:
Avtalshantering med full kontroll

Fyll i formuläret nedan så får du tillgång till en on-demand version av webinaret. Välkommen!

0Days0Hours0Minutes0Seconds
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Avtalshantering med Palette

Vår lösning fungerar som en elektronisk avtalsdatabas som ständigt är tillgänglig och sökbar. Med en flexibel behörighetsstruktur kan du bestämma vem som ska se vad och hur ni hanterar påminnelser inför kritiska datum i avtalen. Med avtalen enkelt tillgängliga i organisationen blir efterlevnaden och effektiviteten högre.

Automatisera alla periodiska fakturor

Företag har i snitt 15-25 återkommande fakturor per månad som skulle kunna sättas upp som ett avtal. Med Palettes lösning för avtalshantering och kontrakt, behöver ni inte lägga tid på att attestera samma faktura månad efter månad. Systemet matchar, kontrollerar och hanterar alla periodiska fakturor relaterade till ett specifikt kontrakt.

Läs mer om avtalshantering med Palette

Fler webinar…

Webinar
ON
Demand
Automatisera fakturahanteringen inom Bygg- och Fastighetsbranschen
Palette är en lösning som effektiviserar hanteringen av inkommande leverantörsfakturor. Systemet användas av företag från alla branscher, men det har ett flertal uppskattade funktioner för just bygg- och fastighetsbranschen som vi kommer att belysa i detta webinar.
Webinar
ON
Demand
Palette som molntjänst
2020 spås bli ett stort år när det kommer till att företag byter ut de egna installerade systemlösningarna mot molntjänster och anledningarna är många!
Webinar
ON
Demand
Nyheter i Palette
Välkommen på webinar där vår produktspecialist Maria Hult berättar om nyheter i Palette. Presentationen kommer i huvudsak handla om ny och förbättrad funktionalitet som lanserats under det senaste året.
Webinar
ON
Demand
Elektronisk fakturahantering med Centsoft
På Palette erbjuder vi idag två produktlinjer som effektiviserar och automatiserar flödena kopplade till inkommande leverantörsfakturor. Centsoft Invoice som vi kommer lyfta upp i detta webinar passar små till medelstora företag som vill ha en snabbinstallerad modern lösning som frigör tid och ökar kontrollen kring fakturahanteringen.