Webinar:

Elektronisk fakturahantering med Centsoft

  • On-demand
  • När det passar dig

Webinar Details

På Palette erbjuder vi idag två produktlinjer som effektiviserar och automatiserar flödena kopplade till inkommande leverantörsfakturor. Centsoft Invoice som vi kommer lyfta upp i detta webinar passar små till medelstora företag som vill ha en snabbinstallerad modern lösning som frigör tid och ökar kontrollen kring fakturahanteringen.

På 20 minuter går Sofia Thomasson igenom hur ert fakturaflöde kan förenklas med hjälp av Centsoft Invoice och vilka fördelar det ger.

Under webinaret kommer vi bland annat gå igenom:

  • Fakturaskanning och e-faktura – Hur kommer vi igång?
  • Automatisering av fakturaflöde
  • Attest via mobil, dator och surfplatta
  • Vikariefunktion för frånvaro och semester
  • Sök online på alla fakturor

On-demand webinar:
Elektronisk fakturhantering med Centsoft

Vänligen fyll i dina uppgifter nedan, så skickar vi dig en inspelad version per e-post.

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Centsoft Invoice

Gör som tusentals andra redan gjort – automatisera era leverantörsfakturor snabbt och enkelt med Centsoft Invoice. Det finns färdiga integrationer till de vanligaste ekonomisystemen och ni kan vara igång inom bara några veckor!

Läs mer om Centsoft på deras officiella hemsida

Fler webinar…

Webinar
14
Apr
Kraften i att automatisera är enorm!
Att automatisera så många arbetsmoment som möjligt inom leverantörsreskontra sparar tid, sänker kostnaderna och ger bättre kontroll. i detta webinar kommer vi delge tips och trix för hur ni ska bli mer effektiva.
Webinar
ON
Demand
Palette som molntjänst
2020 spås bli ett stort år när det kommer till att företag byter ut de egna installerade systemlösningarna mot molntjänster och anledningarna är många!
Webinar
ON
Demand
Nyheter i Palette
Välkommen på webinar där vår produktspecialist Maria Hult berättar om nyheter i Palette. Presentationen kommer i huvudsak handla om ny och förbättrad funktionalitet som lanserats under det senaste året.
Webinar
ON
Demand
Avtalshantering med full kontroll
Förenkla företagets hantering av avtal. Matcha periodiska fakturor automatiskt och få påminnelser när kontrakt skall sägas upp eller förnyas. Låt systemet utföra självfakturering. Detta blir möjligt med vår avtalsmodul PaletteContract.
Webinar
ON
Demand
Automatisera fakturahanteringen inom Bygg- och Fastighetsbranschen
Palette är en lösning som effektiviserar hanteringen av inkommande leverantörsfakturor. Systemet användas av företag från alla branscher, men det har ett flertal uppskattade funktioner för just bygg- och fastighetsbranschen som vi kommer att belysa i detta webinar.