Utbildning hos Palette

Är du ny på jobbet eller behöver förbättra dina kunskaper om Palette? Vår lösning utvecklas med användarna i fokus och vi ger dig möjlighet att själv konfigurera systemet.

Quote from Palette customer
Det är alltid kul att höra kursdeltagarna jämföra erfarenheter och få inspiration av varandra. Jag har sett många idéer kläckas under fikapauserna på kursen.

Tola Wallin, Customer Service Manager hos Palette Software

Palettes kundutbildningar

Utbildning för kunder

Fakturahantering – grundkurs

Grundkursen vänder sig till dig som är ny användare eller ska bli systemadministratör i Palette. Du få en grundläggande genomgång av systemet och möjlighet att göra praktiska övningar. Utbildningen omfattar en heldag och genomförs på Palettes huvudkontor i centrala Stockholm. Mer info och anmälan

Fakturahantering – avancerad kurs

En utbildningsdag för dig som är systemadministratör och som har grundkunskaper i fakturahanteringsmodulen. Du får en fördjupad genomgång av systemets funktionalitet, t.ex. styrparametrar, hantering av roller/användare, behörighetsgrupper och registerhantering. Mer info och anmälan

PaletteMaster – Administration

Genomgång av PaletteMaster. Du får lära dig hur du administrerar jobb, felsöker i loggar och kontrollerar köer. Vi rekommenderar att man går utbildningen om man nyligen fått eller vill få en inloggning till PaletteMaster. Webbaserad utbildning som tar ca två timmar. Lär mer här

Se vårens kursdatum
PaletteAcademy - utbildning för våra partners

PaletteAcademy för våra partners

PaletteAcademy är en utbildning som riktar sig till dig som är eller ska bli partner till Palette.

Utbildningen är uppdelad i flera delkurser med olika inriktning. Det finns en grundkurs som fokuserar på att komma igång med Palettes fakturahanteringslösning och en fortsättningskurs som behandlar hela purchase-to-pay-processen. Dessutom finns kursavsnitt som fokuserar på sälj, projektledning eller teknik.

Kursen hålls av våra egna produktexperter, oftast personer som arbetat med Palette under många år, antingen i en säljnära roll eller som projektledare/applikationskonsult.

PaletteAcademy genomförs på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Längden på de olika delkurserna varierar från 1-3 dagar. Mer information och aktuella kursdatum finns på vår partnerpotal i Freshdesk (användarnamn och lösenord krävs). Det går också bra att kontakta vårt expertteam direkt genom att maila PaletteAcademy. Vid behov kan vi erbjuda en skräddarsydd utbildning för ditt team.

Vill du bli partner till Palette?

Skulle du vilja bli partner till Palette? Läs mer vad det innebär och vad vi kan erbjuda på vår partnersida.

Till vår partnersida

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.