Utbildning hos Palette

Är du ny på jobbet eller behöver förbättra dina kunskaper om Palette? Vår lösning utvecklas med användarna i fokus och vi ger dig möjlighet att själv konfigurera systemet.

Quote from Palette customer
Det är alltid kul att höra kursdeltagarna jämföra erfarenheter och få inspiration av varandra. Jag har sett många idéer kläckas under fikapauserna på kursen.

Tola Wallin, Customer Service Manager hos Palette Software

digitalutbildning

Digitala utbildningar för kunder

Under våren 2020 skiftade vi från att erbjuda fysiska endagsutbildningar till att helt gå över till en digital utbildningsbank.

Som kund till Palette och i rollen som ny systemadministratör är det viktigt att få den grundläggande kunskapsnivå som behövs för att hantera systemet. Likaså som den mer erfarene administratören så stöter man ibland på situationer där man känner att man behöver en uppdatering i hur vissa moment hanteras eller helt enkelt behöver fördjupa sig inom ett område. Vårt mål är att det ska vara enkelt att vidareutbilda sig i våra system och på egen hand skaffa fram den kunskap som behövs.

Våra utbildningsvideos finns tillgängliga för systemadministratörer i vår supportportal Freshdesk helt utan kostnad och vi jobbar ständigt med att addera nya videos för att bredda denna nya digitala kunskapsbank.

Är du ny systemadministratör och saknar inloggning till Freshdesk? Ta då kontakt med en kollega som har en inloggning så kan denne hjälpa dig med att lägga ett ärende och beställa ytterligare inlogg.

Till Freshdesk
PaletteAcademy - utbildning för våra partners

PaletteAcademy för våra partners

PaletteAcademy är en utbildning som riktar sig till dig som är eller ska bli partner till Palette.

Utbildningen är uppdelad i flera delkurser med olika inriktning. Det finns en grundkurs som fokuserar på att komma igång med Palettes fakturahanteringslösning och en fortsättningskurs som behandlar hela purchase-to-pay-processen. Dessutom finns kursavsnitt som fokuserar på sälj, projektledning eller teknik.

Kursen hålls av våra egna produktexperter, oftast personer som arbetat med Palette under många år, antingen i en säljnära roll eller som projektledare/applikationskonsult.

PaletteAcademy  har tidigare genomförts på vårt huvudkontor i centrala Stockholm, men med rådande omständigheter så ser vi nu över hur den ska hållas framöver . Längden på de olika delkurserna har varierat från 1-3 dagar. Mer information och aktuella kursdatum finns på vår partnerpotal i Freshdesk (användarnamn och lösenord krävs). Det går också bra att kontakta vårt expertteam direkt genom att maila PaletteAcademy. Vid behov kan vi erbjuda en skräddarsydd utbildning för ditt team.

Vill du bli partner till Palette?

Skulle du vilja bli partner till Palette? Läs mer vad det innebär och vad vi kan erbjuda på vår partnersida.

Till vår partnersida

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.