Våra partners

Vill du addera modern fakturaautomatisering till ditt erbjudande? Tillsammans med oss kan du skapa ytterligare värde för dig och dina kunder.

Quote from Palette customer
Palette är en stabil och pålitlig leverantör som ligger klart över index inom de flesta områden i vår årliga marknadsundersökning och har gjort det i många år.

Lars Frick, Inspectum

Våra partners

Vårt erbjudande till partners

Som partner till Palette kan dina kunder få tillgång till två snabbt växande och mycket framgångsrika plattformar för elektronisk fakturahantering.

Två produktlinjer

Vi erbjuder idag två produktlinjer som matchar olika segment av marknaden för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay.

Censoft Invoice tilltalar i första hand små- och medelstora företag som vill förenkla och effektivisera sin hantering av leverantörsfakturor i molnet. Palettes produktsvit automatiserar hela processen från inköp till betalning – i molnet eller som installerad programvara. Båda mjukvarorna är utvecklade för att enkelt kunna integreras till olika affärssystem på marknaden.

Funktionalitet för lokal och global användning

I Palette finns funktionalitet för flerbolagshantering, multipla valutor, differentierad momshantering och lokala skatteregler. Systemets användargränssnitt finns på tio språk, bland dem samtliga nordiska språk. Vi erbjuder utbildningar och löpande information om uppdateringar och nyheter för dina medarbetare som skall sälja eller implementera Palette.

 

Vårt erbjudande för partners

Partners

Vi har ett stort globalt nätverk av partners. Här är några av dem: