Våra partners

Vill du addera modern fakturaautomatisering till ditt erbjudande? Tillsammans med oss kan du skapa ytterligare värde för dig och dina kunder.

Partners

Vi har ett stort globalt nätverk av partners. Här är några av dem:

Om Palette Software

 • Vi automatiserar hela processen från inköp till betalning för stora internationella företag med vår egenutvecklade lösning Palette
 • Vi erbjuder bekväm och enkel fakturahantering i molnet för små- och medelstora företag med Centsoft Invoice
 • Vi har kunder från de flesta branscher i Europa, Nordamerika, Asien och Australien.
 • Våra digitala lösningar är designade för att integreras till ett stort antal affärs- och ekonomisystem på marknaden.
 • Vi erbjuder moderna molnlösningar men möter också era kunders behov av en lokalt installerad programvara.

Partnerskap med Palette

Partnersamarabetet kan se olika ut beroende vilken affärsmodell som passar er bäst.

Återförsäljare

Som återförsäljare till Palette säljer, implementerar och supporterar ni Palettes och/eller Centsofts lösning till kunder på er lokala marknad. Palette erbjuder utbildning och 3rd line-support för era konsulter och medarbetare.

Allianspartner

Våra allianspartners säljer och levererar Palette som en integrerad del av sitt befintliga erbjudande till partners och slutkunder. Med vårt koncept för White Label kan ni erbjuda Palettes lösning under eget varumärke. Mer om White Label

Tipspartner

Ni rekommenderar era kunder att använda Palette eller Centsoft Invoice när de efterfrågar en digital lösning för elektronisk fakturahantering eller purchase-to-pay. Palette skriver avtal med er kund, implementerar lösningen och står för eventuell support till slutkund.

Support till partners

Våra partners har en dedikerad Partner Sales Manager som stöttar er under säljprocessen. Partners som implementerar och supporterar våra programvaror har även regelbunden kontakt med sin Partner Service Manager som ger löpande stöd i det dagliga operativa arbetet. Vår marknadsavdelning bidrar med produktmarknadsföring och råd för leads-generering.

Partnerportal

Palettes partnerportal gör det enkelt för våra partners att hitta sälj- och marknadsmaterial som stödjer säljprocessen. Det är också möjligt att ladda ner färdiga mallar för avtal och andra dokument efterfrågas av blivande kunder.

Partner Network

Vårt världsomspännande partnernätverk ger goda möjligheter att komplettera erbjudandet. Via tredje part kan vi erbjuda fakturaskanning, e-faktura och tillgång till ett 50-tal beprövade integrationer till ledande affärssystem.

Tack vare inbyggd funktionalitet och hög användarvänlighet effektiviseras fakturahanteringen för våra kunder. Palette är enkelt att integrera mot vårt affärssystem och ökar värdet i såväl erbjudande som kundupplevelse.

Fredrik Strandh
Fredrik Strandh, Försäljningchef Bygg & Fastighet på Vitec

Partner Success Stories

Simac Document Solutions

Simac Document Solutions and Palette initiated their partnership in 2008 and today Simac is one of the largest Palette resellers in Europe.

Canon Business Services ANZ

Palette’s partner in Australia and New Zealand experiences growing demand for AP Automation.

EchoVera

Palette’s Canadian partner has expanded the business by offering a modern solution for AP and P2P automation.

Vitec

Vitec utvecklar och levererar ett heltäckande verksamhetssystem för bygg- och fastighetsbolag. Palette erbjuds som en add-on för att ytterligare förbättra kundupplevelsen.

Bli partner

Ge era kunder tillgång till två snabbt växande och mycket framgångsrika plattformar för elektronisk fakturahantering.

Rätt lösning för din marknad

Palette erbjuder idag två olika produktlinjer som matchar olika segment av marknaden för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay.

Centsoft

Centsoft Invoice är enkel fakturahantering i molnet. Fakturorna digitaliseras, tolkas och attestflödet automatiseras. Enkel åtkomst via mobil, surfplatta eller dator. Centsoft har idag tusentals nöjda kunder, där de flesta är små- och medelstora företag som prioriterar enkelhet och effektivitet. Det går snabbt att komma igång med Centsoft Invoice och systemet har ett intuitivt gränssnitt.

Palette

Palettes lösning erbjuder elektronisk fakturahantering och full purchase-to-pay automation, där även automatiserad inköpsordermatchning ingår. Det finns en inköpsmodul för att effektivisera de indirekta inköpen och möjlighet att integrera mot befintligt inköpssystem. Palette passar medelstora till större företag med högt ställda krav på automatisering av sina finansiella processer.

Som partner till Palette kan du:

 • Provide one of the fastest-growing and most successful Purchase-to-Pay platforms that grows with your customers’ requirements
 • Få möjlighet till merförsäljning hos din befintliga kundbas
 • Erbjuda ett digitalt systemstöd för kontroll av indirekta inköp
 • Få provision baserad på åtagande
 • Få support hela vägen - säljstöd och operativt stöd från dedikerade personer på Palette

Palette som White Label

Palettes plattform för elektronisk fakturahantering används redan av ett flertal redovisningsbyråer, banker och ERP-leverantörer. Många av våra partners har valt att anpassa Palettes produkt så att den integreras i det befintliga erbjudandet. Lösningen marknadsförs under partnerföretagets varumärke, eventuellt med anpassningar, såsom språk, valuta och grafisk framtoning.

Några fördelar med White Label

 • Marknadsför lösningen under eget varumärke
 • Inloggninssidor och dashboards förses med er logga och anpassas till er grafiska profil
 • Få tillgång till produkt- och marknadsmaterial
 • Vi förser er med säljstödsmaterial som ni enkelt kan modifiera för er lokala marknad
 • Partner Service Manager
 • Ni får en dedikerad person som hjälper till vid er onboarding som ny partner och som därefter har möjlighet att stötta er i det dagliga operativa arbetet vid behov.