Våra partners

Vill du också addera modern fakturahantering till ditt erbjudande? Tillsammans med oss kan du skapa värde för dig och dina kunder.

Citat från en Palette-kund
Palette är en ideal molnlösning som ger våra kunder en säker och flexibel åtkomst till fakturor närhelst de behöver det – vilket spar tid och pengar.

Lars Lejdborg, Head of Outsourcing Services, Grant Thornton Sweden

Palette partners

Vårt erbjudande till partners

Som partner till Palette kan dina kunder få tillgång till en snabbt växande och mycket framgångsrik plattform för elektronisk fakturahantering. I samma lösning kan även hela flödet från inköp till betalning automatiseras. Palettes mjukvara är utvecklad för att enkelt kunna integreras till olika affärssystem på marknaden. Plattformen är skalbar och utvecklas i takt med dig och dina kunders behov.

Funktionalitet för lokal och global användning

I Palette finns funktionalitet för flerbolagshantering, multipla valutor, differentierad momshantering och lokala skatteregler. Systemets användargränssnitt finns på tio språk, bland dem samtliga nordiska språk. Vi erbjuder utbildningar och löpande information om uppdateringar och nyheter för dina medarbetare som skall sälja eller implementera Palette.

Mer än 25 års erfarenhet

Palette har mer än 25 års erfarenhet av elektronisk fakturahantering och vårt system utvecklas med användarna i fokus. Idag har vi mer än 200 000 användare i 25+ länder över hela världen som alla fått en effektivare hantering av sina leverantörsfakturor tack vare vårt användarvänliga system.

 

Partners

Vi har ett stort globalt nätverk av partners. Här är några av dem:
Fördelar med att vara kund hos Palette

Som partner till Palette får du:

  • Elektronisk fakturahantering av världsklass
  • En framgångsrik Purchase-to-Pay plattform
  • Enkel integration till ditt/dina affärssystem
  • Funktionalitet för global användning
  • Utbildning för dig och ditt team