Bli partner till Palette

Vill du bli återförsäljare av Palettes produktsvit på din lokala marknad? Här kan du läsa mer om vårt partnerprogram.

Quote from Palette customer
Samarbetet och relationen med Palette har alltid varit bra. Båda parter har investerat tid och resurser för att uppnå affärsmålen på vår lokala marknad.

Peter Bouwmans, VD på Simac Document Solutions

Blir mer effektiv med en digital inköpslösning - få tillgång till data

Partnerskap med Palette

Partnersamarabetet kan se olika ut, beroende vad som passar er affärsmodell bäst.

Återförsäljare

Som återförsäljare till Palette säljer, implementerar och supporterar ni Palettes och/eller Centsofts lösning till kunder på er lokala marknad. Palette erbjuder utbildning och 3rd line-support för era konsulter och medarbetare.

Allianspartner

Våra allianspartners säljer och levererar Palette som en integrerad del av sitt befintliga erbjudande till partners och slutkunder. Med vårt koncept för White Label kan ni erbjuda Palettes lösning under eget varumärke.

Läs mer om Palette som White Label

Tipspartner

Ni rekommenderar era kunder att använda Palette eller Centsoft Invoice när de efterfrågar en digital lösning för elektronisk fakturahantering eller purchase-to-pay. Palette skriver avtal med er kund, implementerar lösningen och står för eventuell support till slutkund.

Integration

Som partner till Palette kan du:

  • Erbjuda dina kunder modern fakturahantering
  • Få möjlighet till merförsäljning hos din befintliga kundbas
  • Erbjuda ett digitalt systemstöd för kontroll av indirekta inköp
  • Få provision baserad på åtagande
  • Få support hela vägen - säljstöd och operativt stöd från dedikerade personer på Palette
Procure-to-pay med Palette Software

Rätt lösning för din marknad

Palette erbjuder idag två olika produktlinjer som matchar olika segment av marknaden för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay.

Centsoft

Centsoft Invoice är enkel fakturahantering i molnet. Fakturorna digitaliseras, tolkas och attestflödet automatiseras. Enkel åtkomst via mobil, surfplatta eller dator. Centsoft har idag tusentals nöjda kunder, där de flesta är små- och medelstora företag som prioriterar enkelhet och effektivitet. Det går snabbt att komma igång med Centsoft Invoice och systemet har ett intuitivt gränssnitt.

Palette

Palettes lösning erbjuder elektronisk fakturahantering och full purchase-to-pay automation, där även automatiserad inköpsordermatchning ingår. Det finns en inköpsmodul för att effektivisera de indirekta inköpen och möjlighet att integrera mot befintligt inköpssystem. Palette passar medelstora till större företag med högt ställda krav på automatisering av sina finansiella processer.

Kontakta oss, vi vill bli partner

Att vara partner till Palette passar för:

Redovisningsbyrå

Med hjälp av Palettes molnbaserade lösning automatiseras fakturainläsning och kontering för dina redovisningskunder. Arbetet blir både säkrare och snabbare när attest kan göras via en enkel webbinloggning från dator, surfplatta eller mobil.

Återförsäljare inom systemstöd/digitalisering

Som partner till Palette kan du bredda ditt erbjudande till den befintliga kundbasen, genom att erbjuda elektroniska fakturahantering och automatisering av hela processen från inköp till betalning.

ERP-leverantör

Addera modern fakturahantering till ert erbjudande och ge era kunder en bättre totallösning – samtidigt som er omsättning ökar.