Converga

Palettes partner i Australien och Nya Zeeland upplever en stadigt växande efterfrågan på digitala lösningar för automatiserad fakturahantering.

Quote from Palette customer
Vi har ett mycket gott samarbete med Palette inom alla områden, från produktsupport till försäljning och marknadsföring. Palette har gett oss den utbildning och support som behövs för att genomföra lyckade implementationer av mjukvaran i Australien och Nya Zeeland.

Ken Hickey, Head of Business Process Solutions på Converga i Australien

Converga Australia & New Zealand

Om Converga

Converga har mer än 25 års erfarenhet av att optimera affärsprocesser hos sina kunder. De erbjuder ett stort antal tjänster inom s.k. Business Process Automation. Exempelvis digital transformation, dokumenthantering samt scanning och tolkning av affärsdokument och fakturor. Inom området för finansiella tjänster erbjuds e-fakturering, robotics och automatiserad hantering av leverantörsfakturor. Converga är idag en del av Canon Business Services, vilket ger dem tillgång till ett världsomspännande nätverk av specialister inom digital teknologi.

Partnerskapet

Converga blev partner till Palette redan 2011, då man valde Palettes plattform för elektronisk fakturahantering. Samarbetet gör det möjligt för Converga att integrera sin egen lösning för scanning och tolkning av fakturor med Palettes mjukvara för attest och hantering av leverantörsfakturor. Slutkunden får då en komplett och smidig lösning för hela fakturaprocessen.

Converga erbjuder kompetens inom automatiserad fakturahantering och ERP integration

Kundnytta med elektronisk fakturahantering

– Våra kunder är väl medvetna om de direkta och indirekta kostnader som uppstår vid manuell hantering och betalning av leverantörsfakturor. När en faktura kan attesteras och betalas utan manuell handpåläggning blir det enkelt att motivera investeringen i en digital lösning för fakturahantering, förklarar Ken Hickey på Converga. Converga levererar inte enbart Palettes EFH-lösning till sina kunder, utan lösningen används även internt på företaget.

Kompetens inom ERP-integration

Converga har även kompetens inom integrationsteknologi och kan erbjuda sina kunder smidig integration till befintligt affärssystem. Deras paketerade lösning för elektronisk fakturahantering integreras på ett smidigt sätt till de vanligaste affärssystemen i Australien, Nya Zeeland och övriga Asien. Konsulttjänster och support utförs av Convergas lokala konsultavdelningar.

Läs mer om Converga i vår engelska Partner Success Story eller besök deras officiella hemsida

Mer om att bli partner till Palette

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

Läs om våra lösningar