Partner Success Stories

Läs om våra partners och varför de valt att samarbeta med Palette.

Quote from Palette customer
Det känns tryggt att rekommendera Palettes fakturahanteringslösning när så många av våra kunder är nöjda.

Åsa Rosén, Account Manager, Vitec Bygg & Fastighet

Våra partners

Vårt erbjudande till partners

Som partner till Palette kan dina kunder få tillgång till två snabbt växande och mycket framgångsrika plattformar för elektronisk fakturahantering.

Två produktlinjer

Vi erbjuder idag två produktlinjer som matchar olika segment av marknaden för elektronisk fakturahantering och purchase-to-pay.

Censoft Invoice tilltalar i första hand små- och medelstora företag som vill förenkla och effektivisera sin hantering av leverantörsfakturor i molnet. Palettes produktsvit automatiserar hela processen från inköp till betalning – i molnet eller som installerad programvara. Båda mjukvarorna är utvecklade för att enkelt kunna integreras till olika affärssystem på marknaden.

Funktionalitet för lokal och global användning

I Palette finns funktionalitet för flerbolagshantering, multipla valutor, differentierad momshantering och lokala skatteregler. Systemets användargränssnitt finns på tio språk, bland dem samtliga nordiska språk. Vi erbjuder utbildningar och löpande information om uppdateringar och nyheter för dina medarbetare som skall sälja eller implementera Palette.

Mer om vårt partnerprogram