För redovisningsbyråer

Erbjud dina kunder elektronisk fakturahantering av världsklass och öka effektiviteten för både dig och dina kunder.

Citat från en Palette-kund
Palette är en ideal molnlösning som ger våra kunder en säker och flexibel åtkomst till fakturor närhelst de behöver det – vilket spar tid och pengar.

Lars Lejdborg, Head of outsourcing services på Grant Thornton Sverige

Fakturahantering med Palette

Effektiv och säker fakturahantering i molnet

Med hjälp av Palettes molnbaserade lösning kan du automatisera fakturainläsning och kontering för dina redovisningskunder. Arbetet blir både säkrare och snabbare när attest kan göras via en enkel webbinloggning från dator, surfplatta eller mobil. Vårt användargränssnitt är enkelt och intuitivt, vilket gör att det är enkelt för personer från olika typer av verksamheter att godkänna sina fakturor.

mer än 25 års erfarenhet

Palette har mer 25 års erfarenhet av elektronisk fakturahantering och vårt system har utvecklats med användarna i fokus. Idag har vi mer än 200 000 användare i 25+ länder över hela världen som alla fått en effektivare hantering av sina leverantörsfakturor tack vare vårt användarvänliga system.

Mer om fakturahantering
Palette för redovisningsbyråer

Fördelar med Palette för redovisningsbyråer:

  • En molnbaserad och skalbar lösning
  • Enkel integration mot många ekonomisystem
  • Användarvänligt gränssnitt på tio språk
  • Effektiv hantering av flera länder, valutor och skatteregler
  • Support och utbildning på svenska och engelska

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.