Simac Document Solutions

Simac Document Solutions och Palette startade samarbetet redan 2008 och idag är Simac en av de största återförsäljarna av Palettes lösning i Europa.

Quote from Palette customer
Palette har alltid stöttat oss och erbjudit säljstöd och kundreferenser när vi behövt det. Med gemensamma krafter har vi avslutat många affärer på vår lokala marknad.

Dico Harteman, Sales Manager på Simac Document Solutions

Simac Document Solutions är experter på automatiserad fakturahantering och purchase-to-pay

Om Simac

Simac grundades 1971 och erbjuder högkvalitativa tekniska lösningar för optimering av affärsprocesser hos stora och medelstora organisationer i Benelux och Centraleuropa. Simac har sin bas i Holland där ca 1400 anställda arbetar inom koncernen.

Expertis inom fakturahantering och purchase-to-pay

Simac Document Solutions är ett dotterbolag till Simac som specialiserat sig på hantering av leverantörsfakturor och hela processen från inköp till betalning. De erbjuder spetskompetens inom Purchase-to-Pay, RPA, Order2Cash och dokumenthantering. Lösningarna erbjuds som molntjänst eller lokal installation.

Simac säljer, implementerar och supporterar Palettes lösning för elektronisk fakturahantering. Kundbasen utgörs huvudsakligen av stora och medelstora företag i Belgien, Holland och Luxemburg. Bolaget har mer än 20 års erfarenhet inom sin nisch och har idag över 400 kunder inom flera branscher, bland dem tillverkning, fordonsbranschen, utbildning, handel och vårdsektorn.

quote
- Samarbetet och relationen med Palette har alltid varit bra. Båda parter har investerat tid och resurser för att uppnå affärsmålen på vår lokala marknad.

Peter Bouwmans, VD på Simac Document Solutions

Simac is a reselling partner to Palette

Partnerskapet

Peter Bouwmans, VD på Simac Document Solutions förklarar:
– De flesta av våra kunder som idag använder Palette har vi själva genererat, med hjälp av vår säljorganisation och tekniskt kunniga konsulter. Men när vi har behövt hjälp från en senior produktspecialist har Palette alltid erbjudit support, vilket har varit mycket värdefullt för vår affär.

Peter forsätter:
– Samarbetet och relationen till Palette har alltid varit bra. Båda parter har investerat tid och resurser för att uppnå affärsmålen på vår lokala marknad.

Palette lyssnar på kundernas behov

Sebastian van Til, systemkonsult på Simac Document Solutions tillägger:
– Ibland frågar våra kunder efter ny funktionalitet. Vi skickar dessa önskemål vidare direkt till Palettes R&D-avdelning. För oss på Simac är det skönt att veta dessa idéer inte ignoreras eller glöms bort, utan faktiskt leder till utveckling av systemet. Det gör Palette till en bra partner för oss och våra kunder.

Läs hela artiklen Simac Partner Success Story eller besök Simac Document Solutions officiella hemsida

Vårt erbjudande för partners

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

Läs om våra lösningar