Upphandlingskonsult

Palette erbjuder elektronisk fakturahantering med fullt stöd för purchase to pay (P2P) för företag i alla branscher och organisationer av olika storlekar.

Citat från en Palette-kund
Palette är en stabil och pålitlig leverantör som ligger klart över index inom de flesta områden i vår årliga marknadsundersökning och har gjort det i många år.

Lars Frick, Inspectum

Många fördelar med molntjänster

Effektiv och säker fakturahantering i molnet

Med hjälp av Palettes molnbaserade lösning kan företag automatisera fakturainläsning, kontering och attest av sina leverantörsfakturor. De kan även koppla på stöd för inköp av indirekt material och matcha fakturor mot externa inköpssystem för att ytterligare automatisera processen och öka kvaliteten i arbete och system. Vi hanterar alla fakturor oavsett format (pappers- och e-fakturor) via dator, surfplatta eller mobil i ett enkelt och intuitivt användargränssnitt.

Mer än 25 års erfarenhet

Palette har mer 25 års erfarenhet av elektronisk fakturahantering och vårt system utvecklas med användarna i fokus. Idag har vi mer än 200 000 användare i 25+ länder över hela världen som alla fått en effektivare hantering av sina leverantörsfakturor tack vare vårt användarvänliga system.

 

Mer om Purchase-to-Pay
Fördelar med att vara kund hos Palette

Fördelar med Palette oavsett bransch och företagsstorlek:

  • En molnbaserad och skalbar lösning
  • Integreras mot de flesta affärssystemen
  • Hantera flera länder, valutor och skatter
  • Ett användarvänligt gränssnitt
  • Support och utbildning på alla nordiska språk

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.