Vitec

Vitec utvecklar och levererar ett heltäckande verksamhetssystem för bygg- och fastighetsbranschen. Palette erbjuds som en add-on för att ytterligare förbättra kundupplevelsen.

Quote from Palette customer
Tack vare inbyggd funktionalitet och hög användarvänlighet effektiviseras fakturahanteringen för våra kunder. Palette är enkelt att integrera mot vårt affärssystem och ökar värdet i såväl erbjudande som kundupplevelse.

Fredrik Strandh Försäljningschef Vitec Bygg & Fastighet

Om Vitec

Om Vitec

Mjukvarubolaget Vitec grundades 1985 och den första programvaran var ett hjälpmedel för att få kontroll över energianvändningen inom fastighetsbranschen. Idag är Vitec  marknadsledande i Norden inom Vertical Software, med huvudfokus på att utveckla och leverera standardprogram för olika samhällsfunktioner, t.ex. apotek, banker, bilverkstäder, sjukvård och undervisning. Vitecs väg till det hållbara samhället går genom egenutvecklade programvaror och kunniga medarbetare.

Vitec Bygg & Fastighet

Affärsområdet Bygg & Fastighet erbjuder ett heltäckande verksamhetssystem för bygg- och fastighetsbranschen i Sverige. Systemet hanterar kundernas huvudprocesser, som till exempel uthyrning, försäljning, kundservice, ekonomi, teknisk förvaltning och energiuppföljning.

quote
Det känns tryggt att rekommendera Palettes fakturahanteringslösning när så många av våra kunder är nöjda.

Åsa Rosén, Account Manager, Vitec Bygg & Fastighet

Vitec Bygg & Fastighet är partner till Palette i Sverige

Partnerskapet

Affärssystemet Vitec Ekonomi/3L och Palettes lösning har båda specifik funktionalitet som särskilt efterfrågas av bygg- och fastighetsbolag, vilket varit en styrka i samarbetet. Tack vare Vitecs egenutvecklade integration flyter data mellan systemen i realtid. Integrationen används idag av flera hundra företag och underhålls löpande.

Förenklar för ekonomifunktionen

Åsa Rosén, Account Manager på Vitec Bygg & Fastighet, har lång erfarenhet av att introducera Palette till sina kunder och hon förklarar:
– Många av våra nya affärssystemkunder får en “aha-upplevelse” när jag visar dem fakturahanteringen i Palette. Ofta finns flera funktioner som saknats i deras tidigare fakturahanteringssystem, men som verkligen underlättar arbetet för ekonomifunktionen inom bygg- och fastighetssektorn.

Åsa Rosén berättar vidare:
– Palette kan hantera många koddelar och flera bolag på ett smidigt sätt. Momshanteringen med schablonmoms, omvänd skattskyldighet och beräkning av avdragsgill moms är andra funktioner som verkligen uppskattas av våra kunder inom bygg och fastighet.

Vitec har en dedikerad kontakt för säljstöd hos Palette

Dedikerad person för säljstöd

Åsa Rosén berättar att när Palettes lösning var ny för henne fick hon hjälp av Palettes kunniga säljare med att visa systemet för sina kunder. Idag kan Åsa själv introducera systemet, som hon upplever som väldigt användarvänligt. Hon kommenterar:

– Om jag behöver hjälp med en förfrågan får jag alltid mycket snabb respons och service från Palette. Vi har en egen dedikerad person inom Palettes säljorganisation som alltid återkopplar snabbt på mina frågor.

Kundcase

Lyssna gärna på vad Vitec och Palettes gemensamma kund Peab Fastighetsutveckling tycker. Till videon

Läs mer om partnerskapet med Vitec i artikeln Vitec Partner Success Story eller besök Vitecs officiella webbplats

Vårt erbjudande för partners

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

Läs om våra lösningar