Palette som White Label

Bredda ditt erbjudande med en ledande plattform för EFH och P2P som marknadsförs under ert eget varumärke

Quote from Palette customer
Vi har ett mycket gott samarbete med Palette inom alla områden, från produktsupport till försäljning och marknadsföring. Palette har gett oss den utbildning och support som behövs för att genomföra lyckade implementationer av mjukvaran i Australien och Nya Zeeland.

Ken Hickey, Head of Business Process Solutions på Converga i Australien

Kund hos Palette

Erbjud Palette under eget varumärke

Palettes plattform för elektronisk fakturahantering används redan av ett flertal redovisningsbyråer, banker och ERP-leverantörer. Många av våra partners har valt att anpassa Palettes produkt så att den integreras i det befintliga erbjudandet. Lösningen marknadsförs under partnerföretagets varumärke, eventuellt med anpassningar, såsom språk, valuta och grafisk framtoning.

Några fördelar med White Label

  • Marknadsför lösningen under eget varumärke
    Inloggninssidor och dashboards förses med er logga och anpassas till er grafiska profil
  • Få tillgång till produkt- och marknadsmaterial
    Vi förser er med säljstödsmaterial som ni enkelt kan modifiera för er lokala marknad.
  • Partner Service Manager
    Ni får en dedikerad person som hjälper till vid er onboarding som ny partner och som därefter har möjlighet att stötta er i det dagliga operativa arbetet vid behov.

Att vara partner till Palette passar för:

Redovisningsbyrå

Med hjälp av Palettes molnbaserade lösning automatiseras fakturainläsning och kontering för dina redovisningskunder. Arbetet blir både säkrare och snabbare när attest kan göras via en enkel webbinloggning från dator, surfplatta eller mobil.

Återförsäljare inom systemstöd/digitalisering

Som partner till Palette kan du bredda ditt erbjudande till den befintliga kundbasen, genom att erbjuda elektroniska fakturahantering och automatisering av hela processen från inköp till betalning.

ERP-leverantör

Addera modern fakturahantering till ert erbjudande och ge era kunder en bättre totallösning – samtidigt som er omsättning ökar.