Tack för att du följer vår blogg!

Vad kul att du vill läsa våra artiklar. Nya inlägg skickas efter hand som de publiceras. Befintligt material finner du i vårt bloggarkiv.

Tillbaka till startsidan

Blogs

Nyheter
Två företag blir ett – och formerar ett nytt Palette Software!
Under de senaste fem åren har Palette Software förvärvat flera företag som drivits vidare som separata verksamheter under eget namn.......
Fakturahantering
Elektronisk fakturahantering för bygg- och fastighetsbolag
Om du arbetar på ett bygg- eller fastighetsbolag så vet du att det finns en lång rad branschspecifika utmaningar för......
Fakturahantering
Technopolis Oy skulle rulla ut Palettes lösning för fakturahantering – då kom Corona
I samband med att det finska Facility Management-företaget Technopolis uppdaterade sina interna system, valde man Palette som leverantör av mjukvara......

Whitepapers

Artificiell intelligens på ekonomiavdelningen
I framtiden kommer artificiell intelligens (AI) att användas inom de allra flesta företag. Organisationer från alla branscher kommer att automatisera en lång rad arbetsuppgifter med hjälp av maskininlärning.
Digital inköpslösning – bygg ett business case
Denna guide är framtagen för dig som funderar på att investera i en digital inköpslösning. Att granska olika leverantörer och system kan vara en tidskrävande process och framför allt förväntas det att arbetet skall leda fram till ”rätt” beslut.
An Implementation Guide
När man digitaliserar hela processen från inköp till betalning (purchase-to-pay) resulterar det i flera effektivitetsvinster. Direkta kostnader för inköp sjunker, samtidigt som tid frigörs för personalen inom både ekonomi- och inköpsfunktionerna.

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.