Webinar

Skapa vinster med PaletteBuyer

Öka lönsamheten med en digital inköpslösning

En vanlig åtgärd för att sänka verksamhetens kostnader är att se över och digitalisera interna processer, t.ex. den resurskrävande processen från inköp till betalning. Många företag har redan automatiserat hanteringen av sina leverantörsfakturor, men saknar möjlighet att kunna hantera inköp elektroniskt. Detta gäller framför allt indirekta inköp och inköp av tjänster.

Attestera inköpet istället för fakturan

En digital inköpslösning som är helt integrerad med fakturahanteringssystemet kan resultera i en 100% automatiserad process. Ökad kontroll får du på köpet, när befattningshavare attesterar inköpsordern istället för fakturan. Oönskade kostnader förhindras redan innan de uppstår och det blir enkelt att styra inköpen mot prioriterade leverantörer och avtalade priser.

Webinar on-demand

Under detta webinar berättar vår inköpsexpert Matti Bjerking om vilka vinster man kan uppnå med en digital inköpslösning. Matti arbetar i en kundnära roll på Palette, där han ofta är rådgivare i samband med implementering av inköpslösningen PaletteBuyer.

Presentationen riktar sig till dig som arbetar inom en ekonomi- eller inköpsfunktion och som vill ta digitaliseringen av inköp och fakturahantering till nästa nivå.

Ur innehållet:

  • Minimera administrationen och få tid över till strategiska arbetsuppgifter med hjälp av en digital inköpslösning
  • Kort introduktion till inköpslösningen PaletteBuyer inklusive budgetmodul och verktyg för kostnadsanalys
  • Exempel på hur man praktiskt kan arbeta med styrning av inköpsprocessen
  • Tips om hur man förbereder sin organisation inför digitalisering av inköpsprocessen

Fyll i formuläret nedan så får du tillgång till en on-demand version av webinaret. Välkommen!

 

Skriv ut eller dela Publiceringsdatum: 2019-04-04

On demand webinar

Följ vår blogg

Få tillgång till on-demand-versionen

Fyll i dina uppgifter i nedan formulär, så skickar vi en länk till den inspelade versionen av ”Skapa vinster med PaletteBuyer”.

SE PaletteBuyer On Demand Webinar

Live webinar Skapa vinster med PaletteBuyer
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Varför använda Palette?

Bättre tillgänglighet

Med vår lösning för du enkel åtkomst på och utanför kontoret. Attestera dina fakturor på datorn, surfplattan eller i mobilen.

Effektivare processer

Ett modernt och effektivt system för hantering av leverantörsfakturor sänker kostnaderna och skapar mer tid till annat i er organisation.

Större kontroll

Omedelbar kontroll över alla fakturor oavsett status ger dig god överblick, snabbare attestflöde och smidiga månadsavstämningar.

Läs om våra lösningar